Lite Musik

Esa Risti - Salam Tresno Official Live Music Tresno Ra Bakal Ilyang. Aku tulus Tresno slirahmu. Official Music Video from Lusiana Malala Salam Tresno Songwritter by Justin Lie Arrangement by Radit Videographer by Lusi Videograpy Lusiana Malala Lyric Salam Tresno Sumilir Angin Wengi kang tumetes Annambaih kangen ku sangsoyo gedi Titipen Rindu Iki sangsoyo akeh Amung biso dedungo angenku nggo kowe Slirahmu siji Tresnoku Yo mung siji Tak simpen lan tak jogo tekaning pati Panyuwunku kanggo Riko njogo tresno nisun Sayang.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [7.41 MB]

Judul: esa risti - salam tresno official live music tresno ra bakal ilyang
Durasi: 5:17 Minutes
Size: 7.41 MB
Diputar: 386555

Justin Liee Music Arranger. 1 salam tresno LORO ATI OFFICIAL 2 mantepke atimu LORO ATI OFFICIAL 3 nerimo lan legowo LORO ATI OFFICIAL 4 kebumen ninggal janji LORO ATI OFFICIAL 5 aku milih mundur LORO ATI OFFICIAL 6 luntur ing atiku LORO ATI OFFICIAL 7 niat insun LORO ATI OFFICIAL NB. Radit Fasolla Lupakan Mantan.

Happy Asmara - Salam Tresno Tresno Ra Bakal Ilyang Official

Happy Asmara Salam Tresno Tresno ra bakal ilyang OFFICIAL Singer. Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun Sayang Aku tulus tresno sliramu. Silahkan yang mau request lagu bisa tinggalkan komentar di dalam kolom komentar demi mengembangkan channel ini dan Terima kasih buat yang sudah subscribe. DD Star Record Pare Kediri Jawa Timur Indonesia Email.

[5:17 min] of download lagu esa risti - salam tresno official live music tresno ra bakal ilyang mp3 viral

Silahkan yang mau request lagu bisa tinggalkan komentar di dalam kolom komentar demi mengembangkan channel ini dan Terima kasih buat yang sudah subscribe. DD Star Record Pare Kediri Jawa Timur Indonesia Email. Salamtresno mantepkeatimu kebumen dangduthits dangdutmasakini. Uuuu Tresno ra bakal ilyang Kangen sang soyo mbekas Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu.